Maatregelen COVID-19

Maatregelen COVID-19

Het COVID-19 virus, beter bekend als het Corona virus, verspreid zich snel in Nederland. De overheid heeft verschillende maatregelen genomen en wij zijn als zorginstelling tevens genoodzaakt passende maatregelen te nemen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Allereerst vragen wij medewerkers, evenals cliënten het advies van premier Rutte op te volgen. Dit advies omvat het goed wassen van de handen, geen handen te schudden en thuis te blijven bij klachten.

Ten tweede hebben onze medewerkers scholing ontvangen om goede handhygiëne te kunnen waarborgen.

De overheid heeft op 15 maart nieuwe maatregelen bekend gemaakt. Gezien de zorg een cruciaal beroep is, zal zorg geleverd blijven worden. Niet zieke medewerkers zullen ingezet werden zoals u gewend bent. Medewerkers die verkoudheidsklachten vertonen worden verzocht contact op te nemen met kantoor. Wanneer de cliënt hier geen problemen mee heeft, kan de medewerker ingezet worden. Dit geldt eveneens wanneer de cliënt verkoudheidsklachten heeft. Wij vragen u contact op te nemen met kantoor wanneer u klachten ervaart.

Heeft u twijfel of u een medewerker van Interzorg thuis kan ontvangen in verband met het corona virus, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 030 691 6099 of info@interzorg. net.