Verzorgende IG in Zeist

Functienaam
Verzorgende IG in regio Zeist

Functie omschrijving
Interzorg is op zoek naar een Verzorgende IG in gemeente Zeist. Voor deze functie in de verzorging ga je vanuit huis naar cliënten toe om persoonlijke verzorging te verlenen. Je zal samenwerken met een team van verzorgenden en verpleegkundigen en de wijkverpleegkundige. Als ziekenverzorger is het belangrijk om tijdig te signaleren en wanneer nodig een collega in te schakelen. Je doel als verzorgende IG of helpende plus is om de cliënt te ondersteunen in het zo veel mogelijk behouden van zelfredzaamheid. Je werkt aan de hand van het zorgplan, maar je moet in staat zijn om de zorg van de cliënt kritisch te evalueren. Het geven van je mening en het tonen van initiatief wordt dus van harte aangemoedigd en op prijs gesteld!

Functie eisen
Wij stellen de volgende eisen aan jou als verzorgende IG:

 • Een diploma op verzorgende IG niveau 3. Heb jij een diploma op een ander niveau behaald ben je ook van harte welkom bij Interzorg!;
 • Dat je autonoom kan werken;
 • Dat je werkt volgens het normenkader van V&VN;
 • Dat je affiniteit met de zorg hebt;
 • Dat je voldoet aan het competentieprofiel;
 • Dat je niet bang bent om initiatief te nemen en je mening en ideeën te delen. Het nemen van initiatief wordt op prijs gesteld.

Wil je graag op een andere manier werken dan je nu doet? Heb jij ideeën over betere mensgerichte zorg? Kaart dit dan vooral aan, zodat we in gesprek kunnen gaan over de mogelijkheden!

De organisatie
Interzorg is een relatief kleine thuiszorginstelling die zorg en begeleiding biedt aan thuiswonende cliënten in gemeenten Zeist, Bilthoven en omliggende gebieden. Onze kracht is dat wij altijd goed luisteren naar de wensen en ideeën van cliënten en mantelzorgers om zo, in samenwerking met hen, verantwoorde en cliëntgerichte zorg te kunnen leveren. De ondersteuning wordt altijd afgestemd op de wensen van de cliënt en mantelzorgers. Dit wordt gedaan met doelen, acties en interventies, maar altijd in overleg met de cliënt.

Hiernaast onderscheiden wij ons van andere zorginstellingen, omdat je bij ons altijd direct contact hebt met de bestuurders van Interzorg. Dit zorgt voor snelle communicatie op basis van gelijkwaardigheid! Wanneer er dingen zijn die je veranderd wil zien of andere goede ideeën hebt, kan je dit direct aankaarten bij het bestuur en kan er iets mee gedaan worden. Jouw inbreng wordt dus erg op prijs gesteld!

Ons cliëntenbestand is zeer gevarieerd. Zo zijn er ouderen die beperkt zijn in hun eigen verzorging, ouderen met een psychogeriatrische aandoening en chronisch zieken en revaliderenden met verschillende aandoeningen en ziektes. Hiernaast hebben wij cliënten die palliatieve zorg nodig hebben. Al deze verschillende mensen hebben andere behoeften, krachten en beperkingen. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat je als ziekenverzorger altijd blijft communiceren met de cliënt. Deze kan namelijk het beste bepalen welke zorg passend is! Deze mensgerichte visie is de basis van de zorg die Interzorg biedt.

Wat bieden wij?
We kunnen je een contract voor onbepaalde tijd aanbieden van 10 tot 24 uur per week. Dit betekent dat je meteen zekerheid hebt! Hiernaast stellen we initiatief en nieuwe ideeën zeer op prijs. Wij hanteren de CAO VVT. Dit betekent dat arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO worden vastgesteld.

 • De functie verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35 tussen €1999,37 en €2.668,93 per maand. Voor het salaris van verpleegkundigen, zie FWG 40/45.
 • Hiernaast ontvang je in mei vakantiegeld à 8% van je salaris.
 • Je eindejaarsuitkering bedraagt 7,4% van je salaris
 • Je pensioen is geregeld via het pensioenfonds voor Zorg en Welzijn.
 • Reiskostenvergoeding
 • Een werktablet

Dus, kan jij in de verzorging werken in samenspraak met de cliënt en mantelzorgers? Wil je graag iets in te brengen hebben en spreekt ons gedachtengoed je aan? Reageer dan snel via Indeed. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Contact
Couwenhoven 7003
3703HV Zeist
030 691 60 99
www.interzorg.net

Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: €1.999,37 tot €2.668,93 /maand