Wat wij kunnen bieden

Wat wij kunnen bieden

Interzorg biedt zowel zorg in natura als ook particuliere zorg. Zo kunt u makkelijk zorg bijkopen als u de zorg in natura niet toereikend vindt. Wij werken met kleine teams zodat u niet iedere keer een nieuwe zorgverlener krijgt. Ook heeft u een vaste aanspreekpunt als u kantoor belt. De lijnen zijn kort waardoor wij snel en efficiënt kunnen werken. Daarnaast werken wij heel flexibel. Zo kunt u makkelijk uw zorgvraag wijzigen. Ook zit u niet vast aan een maandenlange opzegtermijn. Bij Interzorg kunt u met 48 uur uw zorg opzeggen.

Passende zorg

In een oriënterend gesprek bekijken wij samen met u hoe de zorg het beste vorm kan worden gegeven. Daarbij kijken we o.a. naar de deskundigheid die nodig is, de wensen die u heeft en hoe de zorg het beste kan aansluiten bij uw levenswijze.

Juiste afstemming

Wij werken met een grote verscheidenheid aan ervaren zorgverleners. Dit stelt ons in staat om die zorgverleners te selecteren die het beste aansluiten bij uw levensstijl en zorgvraag. Ieder persoon is immers anders.

Flexibiliteit

Veelal zal de zorg door de tijd heen veranderen. Wat de situatie ook is, wij zullen er voor zorgen dat de zorg op ieder moment passend blijft. Vanuit uw kant kunt u de gewenste zorg makkelijk bijstellen of beëindigen.

Zorgvormen